Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 03 september 2015 @ 07:21 door stenka , 658 keer bekeken

Gisteren uitslag gekregen van urine onderzoek van Storm.
Het is geen bacteriële infectie ,dus ????

Doorgaan met prednoral en sinds gisteren is dosis verhoogd naar normaal voor zijn gewicht. Hij deed het er wel paar dagen beter op,maar meer als jeuk onderdrukken doet het verder nu niet veel.
Hij wil wel mee lopen,maar het is al snel of je met oude hond loopt,die achter je aan sjokt. Gaat dan op bepaald moment zelfs bijna over in telgang .

Hij zit thuis nog steeds apart van Kaatje,want daar wil hij echt niets mee te maken hebben en voelt zich gewoon in haar buurt niet fijn. De 2 reuen gaat goed ,hoewel Brimir wel eens moeite heeft om rustig te doen bij de begroeting als ze samen komen.Maar verder ontzien ze hem wel.

Afwachten nu hoe hij het gaat doen op deze dosis en dan gewoon goed blijven observeren. Verder weten we het ook niet .

En ja van diverse kanten is er ook alternatief gezocht . Maar je kan wel alles gaan proberen wat er tevinden is aan onderzoeken ,je moet ook de hond niet teveel gaan belasten en niet te vergeten bankrekening  is ook niet oneindig .Moet de andere dieren ook nog hun eten kunnen blijven geven .en aangezien artsen zelfs niet met een andere manier van onderzoek aankomen ,zal er op dit moment ook niet veel meer te doen zijn. Reacties

  • stenka
    donderdag 10 september 2015, 08:20
    Hij is iets meer gericht op buitenwereld sinds 2 dagen.We zijn bij DA geweest en hebben afspraak gemaakt bij specialist Dr. Cindy v.Geffen. Dezelfde waar we met Xandra zijn geweest .Verbonden aan Dierenkliniek Randstad. We hopen dat die ons iets meer duidelijkheid kan geven.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.