Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 07 oktober 2015 @ 20:49 door stenka , 688 keer bekeken

Storm in oktober

We zijn ondertussen maand verder met Storm.
Half september is hij nog voor een echo bij specialist in Antwerpen geweest,maar niks gevonden. We zijn langzaam gaan afbouwen van de prednison en nu is hij een week zonder.
Tot nu toe blijft huis rustig,is hij redelijk vrolijk,ligt meer bij ons beneden en vind het leuk om mee uit te gaan .
Afgelopen zondag mee geweest naar Het Leesten en dat vond hij geweldig met al die oude bekende en zelfs met zijn broer ging het goed. Meestal was dat nog beetje strijd tussen die 2 (nooit met vechten hoor,maar beetje stoer doen) maar alebei dagje ouder en wijzer.
Gisteren nog een keer voor controle bij DA. Hij is flink aangekomen weer en zit nu op een mooie 46.6 kg.
Zijn advies was trouwens om ipv op pijnstillers te gaan als hij terugval zou krijgen ,om hele lage dosis pred te gaan geven. Dit omdat hij het op die 10 mg. laatste week gewoon goed deed.
Maar hopelijk blijft het gewoon voorlopig goed gaan.

We hebben hem nog wel gescheiden van Kaatje. Hij negeert haar en zij doet erg pieperig als ze hem ziet,maar toen hij dicht bij hek kwam en ze aan hem snuffelde vertrouwde ik toch haar blik niet.

Heb wel 2 muilkorven gekocht,maar dat moet eerst nog wel even aanwennen en aangezien ik er nog nooit mee heb gewerkt ,is dat ook voor mij aanwennen.

Kaatje meoten we ook beetje in de gaten gaan houden trouwens,want die gaat nu steeds met de jongemannen uit en ze is toch niet meer de jongste,hoewel ze daar zelf weinig rekening mee houd. Dus als ze denkt dat niemand haar ziet,staat ze moeilijk op. Maar goed af en toe maar pijnstiller als ze wat stijf is. Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.